The 5-Second Trick For crema antirid pentru fata

Wiki Article

vezi toateCreme de ziCreme de noapteSeruri pentru tenMăști pentru tenUleiuri pentru tenExfolierea tenului

Vichy Liftactiv Supreme anticipeaza si previne semnele imbatranirii de peste zi si este prima crema antirid pentu persoanele trecute de varsta de 40 de ani, ce vine ca solutie impotriva fenomenului de imbatranire peste zi.

Ambalajul este cel clasic, de borcanel, asa ca va necesita atentie la manipulareea continutului si la lasarea sa deschisa, caci expunerea prelungita la aer poate duce la degradarea formulatiei hipoalergenice.

Un alt component active al cremei antirid Lifting Supreme este ramnoza. Ramnoza este un zahar vegetal care se afla in compozitie in procent de five%. Formulation cremei asociaza ramnoza cu neohesperidina, un antioxidant puternic de origine naturala din portocalulamar.

Retinol A (vitamina A) are un efect antioxidant si contribuie la reducerea aspectului liniilor wonderful si ridurilor, incurajand productia colagenului si fortificand bariera naturala a pielii.

Crema are o textura onctuoasa si hidratanta, fiind imbogatita cu vitamina C antioxidanta si peptide, precum si apa termala mineralizanta Vichy, care ajuta la reducerea semnelor vizibile ale inaintarii in varsta, cauzate de reducerea cantitatii de colagen organic pielii. Tonifiaza si reda fermitatea tesutului, avand un usor efect de lifting. 

Plata se efectueaza in numerar la sosirea coletului, catre angajatul firmei de curierat, sau cu cardul on the net. Sistemul nostru on the internet de plati este operat de un furnizor specializat in plati on-line sigure. Va rugam sa consultati sectiunea "Termeni si Conditii” pentru informatii suplimentare.

vezi toateAparate de ras electriceAparate de ras și de tunsEpilatoarePlăci de îndreptat părulOndulatoare de părUscătoare de părPerii electrice pentru curățare

Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici E un produs hidratant si tonifiant imbogatit cu acid hialuronic si vitamina E cu rol antioxidant si de protejare a tesutului, folosindu-se dimineata si seara pe pielea curata, pentru a lessen primele semne ale imbatranirii, fiind recomandat barbatilor cu varsta minima de thirty de ani, unde liniile fine si ridurile si-au facut deja aparitia.

Este recomandata aplicarea cel putin o facts pe zi pana la absorbtie in piele. Recipientul cu pompita asigura mentinerea igienitatii fluidului din cea mai buna crema de fata cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten, potrivit unor utilizatoare. 

Aceasta crema hidratanta s-a dovedit a fi eficienta in combaterea si tratarea ridurilor profunde, superficial cat si a liniilor great. Crema este un “should-have” pentru persoanele care sunt intr-o continua lupta cu imbatranirea si semnele pe treatment aceasta le provoaca. Ingredientele continute de Vichy Liftactiv, fiind in cea mai mare parte naturale, sunt prietenoase cu tenul si ajuta economical la combaterea semnelor imbatranirii.

O folosesc de 1 an de zile si pot spune ca este cel apasa aici mai bun produs incercat pana acum….un produs bun pentru pielea mea!

Aceasta crema a aparut destul de latest in topuri si inca se bucura de primii pasi facuti catre consumatoare. Revitalift Laser X3 promite o reducere a ridurilor, o redensificare a tenului, dar si o redefinire a conturului fetei, ce nu mai gasim chiar la toate cremele din acest domeniu.

Crema de noapte este mai onctuoasa deoarece va fi mai bogata in ingrediente emoliente ce pot fi lasate pret de cateva ore sa isi faca treaba si sa fie absorbite, incurajand productia de colagen. 

Report this wiki page